Over Savoo

Ons devies: Goedkoper is niet minder maar meer!

Savoo zorgt ervoor dat de beste online acties, kortingscodes, aanbiedingen en deals met een muisclick te vinden zijn. Ons team van DealPro’s ™ houdt de vinger op de pols bij meer dan duizend online shops & brands zodat er met Savoo geen deals aan jou neus voorbij gaan! 

Bestel je wel vaker online? Dan kan je bij Savoo honderden Euros besparen! Kortingscodes van 10% en meer zijn geen rariteit. Plan aankopen zoals Parfum, kledij, speelgoed, enz. een beetje vooraf, er komt beslist een goed aanbod langs dat je een pak geld scheelt.

Naast Savoo Nederland, is Savoo nog in meer dan 12 andere landen actief. Ben je in het buitenland en je wil wat online bestellen? Niet getreurd, gewoonweg savoo oproepen en je krijgt de service die je uit Nederland kent. Handig toch?

Wist je trouwens dat er een Savoo app bestaat? Helaas nog niet opgezet in Nederland maar wel lekker handig in Duitsland, UK, de VS en Frankrijk.

Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Eén keer per week krijg je dan de beste aanbiedingen van de week mooi in je mailbox.

Heb je goede suggesties hoe we onze service nog beter kunnen maken? Aarzel dan niet ons te kontakteren.

Vriendelijke groet

Team Savoo.

 PS: vind je onze service goed? Een Facebook like is altijd leuk!