Voorwaarden

Voorwaarden

1. Savoo.nl
1.1 De website is eigendom van Savoo Ltd. geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk Companies House 7035007, gevestigd te Londen.
1.2 Contact kan opgenomen worden via onze contactpagina.

2. Gebruik van de website
2.1 Savoo.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de kwaliteit van producten/ diensten die door de deelnemende bedrijven worden aangeboden, noch voor fouten / nalatigheden op savoo.nl. Savoo.nl is een onafhankelijke site waar worden kortingscodes verzameld en waar consumenten korting acties kunnen delen met elkaar. Savoo.nl is niet verantwoordelijk voor wat gebruikers plaatsen of voor de gemelde kortingscodes of acties.
2.2 De kortingsbon / promotiecode / kortingscode, links naar de beste winkelactie, kortingsnieuws en uitverkoop aankondigingen van zowel de on- en offline winkels zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, algemene voorwaarden van de desbetreffende aanbieder zijn hierop van toepassing.
2.3 Gegeven kortingen zijn niet geldig in combinatie met met andere kortingen en aanbiedingen. De korting kan niet worden gebruikt voor extra korting op uitverkoopartikelen en/ of aankopen gedaan met cadeaubonnen of andere kortingsbonnen.
2.4 De korting is niet van toepassing op arbeidsloon en artikelen/ diensten waarvoor op grond van een wettelijk verbod of in verband met afspraken met fabrikanten of importeurs geen korting mag worden gegeven.
2.5 Het kan zijn dat een acceptatiepunt gedurende de looptijd van de kortingsperiode van eigenaar verandert. Je hebt in dat geval geen recht op korting, tenzij de nieuwe eigenaar de overeenkomst met deze Savoo.nl voortzet

3. Registratie en gebruikers
3.1 Voor aanmelding van de nieuwsbrief dien je ingeschreven te staan met een e-mailadres
3.2 Bij nieuwsbrief inschrijving ga je akkoord met ontvangst van de nieuwsbrief
3.3 Iedere deelnemer op social media die aan de winactie volledig en juist heeft deelgenomen maakt kans op een prijs. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.
3.4 Nadat Savoo.nl de winnaar op de hoogte heeft gebracht van de gewonnen prijs, kunnen zij zich tot de periode nader bepaald in de actie (en indien niet expliciet vermeld uiterlijk 1 maand na datum) na uitslag melden via info(at)savoo.nl om de prijs in ontvangst te nemen. Na deze datum vervalt de prijs. Wij zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook , direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdend met de winactie.
Ondanks alle zorgvuldigheid die wij besteden aan onze service kan het voorkomen dat je niet tevreden bent.
U kunt dit kenbaar maken via info(at)savoo.nl.

Wij zijn berechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen. Na wijziging van de algemene voorwaarden komen de oude algemene voorwaarden te vervallen.