Christine le Duc Kortingen - April 2019

Actieve kortingen voor Christine le Duc

Top Kortingen van Christine le Duc

Waarde15% Korting

15% korting op geselecteerde artikelen met deze code!

Gebruik code
Waarde15% Korting

15% korting op lingerie met deze code!

Gebruik code
Waarde15% Korting

15% korting op koppeltoys met deze code!

Gebruik code
Gratis levering

Gratis verzending met deze code!

Gebruik code

Populaire kortingen van Christine le Duc

Waarde€5 Korting

€5 korting bij aanmelden nieuwsbrief!

Top tip

Scherpe prijzen voor woonproducten!

Top tip

Gratis retourneren kan altijd nog!

Populair Christine le Duc kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
€5 korting bij aanmelden nieuwsbrief! 19. april 2019 862 keer gebruikt Gebruik de Korting
Scherpe prijzen voor woonproducten! 19. april 2019 317 keer gebruikt Gebruik de Korting
Gratis retourneren kan altijd nog! 19. april 2019 24 keer gebruikt Gebruik de Korting
15% korting op geselecteerde artikelen met deze code! 19. april 2019 2 keer gebruikt Gebruik de Korting
15% korting op lingerie met deze code! 19. april 2019 1 keer gebruikt Gebruik de Korting

Winkelier info & tips

ChristineLDImage1

- Acties
- Producten
- Verzending
- Betaalmethoden
- Retourneren

Acties
Er zijn altijd wel acties bij Christine Le Duc. Zo zijn er regelmatig acties voor wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Er worden dan geldbedragen of percentages aan korting gegeven.
Christine Le Duc geeft ook vaak gratis producten weg! Er zijn al eens vibrators en lingerie gratis weggegeven bij een bestelling en er volgt meer. Houd de website in de gaten.
Regelmatig zijn er kortingscodes te vinden die nog meer korting geven op producten van Christine Le Duc. Deze kortingscodes komen altijd op de website van Savoo te staan. Kortingen met deze codes kunnen variëren van 10-40%!
Wanneer er een nieuwe collectie is, worden verouderde producten met flinke reductie afgeprijsd. Denk hierbij aan kortingen die oplopen tot liefst 70%.
Houd ook de Facebook en Twitter pagina van Christine Le Duc in de gaten. Hier worden unieke deals aangeboden en er worden regelmatig leuke artikelen verloot.

ChristineLDImage2

Producten
Christine Le Duc biedt erotische producten aan. In de online winkel verkoopt ze producten als: lingerie, nachtmode, toys, strandmode, verschillende soorten lichaamsverzorging, benodigdheden voor in het huis en verschillende soorten gadgets. Ook is het mogelijk om bij Christine Le Duc cadeaubonnen te kopen zodat je op elk moment iemand een cadeaubon kunt geven. Deze vallen alleen in te leveren op de website of in één van de fysieke winkels van Christine Le Duc.

ChristineLDImage3

Verzending
Het is mogelijk om via de website van Christine Le Duc je producten thuis te laten bezorgen. De verzendkosten bedragen €2,95. Producten worden normaal gesproken, indien er voor 20.00 besteld is, verzonden. De bezorging wordt de volgende dag dan bezorgd door DHL – Parcel. In het weekend kan het iets langer duren voordat je bestelling geleverd wordt. Wanneer je niet thuis bent, ontvang je van DHL – Parcel een code waarmee je aan kan geven wanneer je wel thuis bent en de bestelling kunt ontvangen. Het is ook mogelijk om het bij de buren te laten bezorgen.
Voor een volledig tijdschema met wanneer je bezorging mogelijk geleverd kan worden, kun je de website raadplegen. Het volgen van je bestelling kan op de website van DHL met de code die je in je bevestigingsmail hebt ontvangen. : http://www.dhlparcel.nl/
Met de cadeauservice van Christine Le Duc is het zelfs mogelijk om een dag te selecteren wanneer je het pakket wilt ontvangen. Dit is bijvoorbeeld ook handig voor als je weet dat je een bepaalde dag niet thuis bent.

Betaalmethoden
Bij Christine Le Duc is het mogelijk om op vier manieren te betalen.
De eerste mogelijkheid is per acceptgiro. In dit geval dient het verschuldigde bedrag binnen 10 dagen met de acceptgiro, die bij de bestelling zit, te voldaan zijn. Indien dit niet betaald is binnen deze 10 dagen, dan zal Christine Le Duc automatisch het achterstallige bedrag van je rekening afschrijven. Dit kost dan wel €0,60 meer.
De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.
Een derde mogelijkheid is om met creditcard te betalen. Ook dit is veilig en eenvoudig. Alle kaarten met VISA- of MasterCardsymbool kunnen worden gebruikt om een betaling af te ronden bij Christine Le Duc. Wanneer je een dergelijke creditcard gebruikt, controleert Pabo of je kaart geldig is en of er genoeg geld op de kaart staat. Er zijn aan het gebruiken van een creditcard geen extra kosten verbonden.
De vierde, en laatste mogelijkheid om te betalen is het achteraf betalen via het unieke ‘Automatische Betaalplan’. Dit is betaalgemak zoals het voor jou het beste uitkomt. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

ChristineLDImage4

Retourneren
Natuurlijk komt het wel eens voor dat je niet tevreden bent met een product dat je hebt verkregen van een webwinkel. Het is dan handig om het te kunnen retourneren. Christine Le Duc biedt deze dienst ook aan. Wanneer je dit wilt doen, dien je de service- en garantiekaart in te vullen die bij je bestelling zit. Hier geef je aan waarom de producten retour gaan. Je kunt vervolgens de producten naar een DHL-servicepunt brengen, waar je producten gratis geretourneerd worden naar Christine Le Duc. Het is wel aan te raden altijd een retourbewijs te vragen.
Tevens is het mogelijk om zelf een retouropdracht door te geven, zodat DHL – Parcel de te retourneren artikelen bij je thuis ophaalt. Je kan zelf doorgeven wanneer het jou het beste uit komt. Ook dit is volledig gratis. Bezoek de website van Christine Le Duc om te controleren wanneer het jou het beste uit komt en wanneer het mogelijk is om een product te laten ophalen.

Onlangs Verlopen Christine le Duc Coupons

15% korting op ondergoed!
25 euro korting met deze code!
20 euro korting met deze code!
10% korting met deze code!
15% korting op geselecteerde toys met deze code!