Lenovo Aanbiedingen - December 2018

Actieve kortingen voor Lenovo

van 1 gebruikers

Top Kortingen van Lenovo

Waarde14% Korting

14% korting op artikelen uit de outlet met deze code!

Gebruik code
Waarde14% Korting

14% EXTRA korting in de outlet met deze code!

Gebruik code
Waarde10% Korting

10% korting op geselecteerde laptops met deze code!

Gebruik code

Populaire kortingen van Lenovo

Gratis levering

Gratis verzending bij besteding vanaf €75!

Top tip

De nieuwe Lenovo Yoga scherp geprijsd.

Top tip

Bekijk een overzicht van de voordelige 2 in 1 laptops en tablets!

Populair Lenovo kortingscodes

Korting Eind datum Inwisseling
Gratis verzending bij besteding vanaf €75! Actieve aanbieding 708 keer gebruikt Gebruik de Korting
De nieuwe Lenovo Yoga scherp geprijsd. Actieve aanbieding 686 keer gebruikt Gebruik de Korting
Bekijk een overzicht van de voordelige 2 in 1 laptops en tablets! Actieve aanbieding 385 keer gebruikt Gebruik de Korting
14% korting op artikelen uit de outlet met deze code! Actieve aanbieding Gebruik de Korting
14% EXTRA korting in de outlet met deze code! Actieve aanbieding Gebruik de Korting

Winkelier info & tips

LenovoImage1

- Acties
- Producten
- Merken
- Het bestelproces
- Verzending
- Betalingswijzen
- Retournering

Acties
Er is regelmatig uitverkoop bij bepaalde secties op de website van Lenovo. Denk aan tablets en laptops. Deze worden geregeld sterk afgeprijsd met soms korting tot liefst €100,-.

Kortingscodes zijn ook wekelijks te vinden bij Lenovo. Deze kunnen je tot 10% besparen op geselecteerde producten, maar er zijn ook regelmatig kortingscodes die je korting kunnen opleveren op producten naar eigen keuze. Deze kunnen variëren van 10% tot 100€!

Producten
Er zijn diverse categorieën op de website van Lenovo waar verschillende producten onder vallen. De categorieën op de website zijn: Laptops & Ultrabooks, Tablets, Desktops en alles-in-één computers, Werkstations, Servers en opslag, Accessoires.

LenovoImage2

Merken
Alles op de website van Lenovo is van het huismerk zelf: Lenovo. Er worden geen andere merken aangeboden op de website.

Het bestelproces
Het bestellen bij Lenovo is eenvoudig. Allereerst zoek je uit welke producten je wilt hebben. Deze plaats je in je winkelwagen middels de knop ‘Selecteren’. Vaak zul je nog de gewenste opties moeten selecteren voor je product. Wanneer je klaar bent met het bestellen, klik je op ‘Cart’ rechtsbovenin op de pagina. Je volgt vervolgens de vier stappen. Je zult je adres, leveradres, persoonlijke gegevens en je betaalmethode aan moeten geven. Vervolgens dien je te betalen, indien je hebt gekozen voor een directe overboeking.

LenovoImage3

Verzending
Het verzenden bij Lenovo is vaak gratis. Een indicatie van de levertijd wordt altijd getoond bij het bestelproces zelf. Deze variëert namelijk per product.

LenovoImage4

Betalingswijzen
Kaarten van: American Express, Maestro, VISA, MasterCard, Diners Club, JCB en Discover worden geaccepteerd door Lenovo. Het hoeft hierbij niet per se een Nederlandse betaalkaart te betreffen.

De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.

PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.

Betaling per bankoverschrijving is ook mogelijk indien je dit wilt. Je krijgt dan via de mail de bankgegevens van Lenovo. Dit dien je binnen 14 dagen te hebben voldaan. Vervolgens krijg je je bestelling thuis gestuurd.

LenovoImage5

Retournering
Het is mogelijk om een retournering te sturen naar Lenovo. Dit dient te gebeuren binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. Vantevoren dien je contact op te nemen met de klantenservice van Lenovo. Zij zullen je verder helpen met de retournering in orde te maken. De terugbetaling zal binnen 5 tot 7 werkdagen na ontvangst voltooid zijn.

Onlangs Verlopen Lenovo Coupons

Alle goede kortingen vervallen een keer. Maar wees gerust ze kunnen binnenkort weer terugkomen
80 tot 120 euro korting met deze code!
7% korting op een thinkpad met deze code!
7% korting op de laatste kans producten met deze code!
7% korting op een Thinkpad met deze code!
20% EXTRA korting met deze code!