Staples Kortingscodes - December 2018

Actieve kortingen voor Staples

Top Kortingen van Staples

Waarde€25 Korting

25 euro korting met deze code. Tijdelijke actie!

Gebruik code
Waarde€15 Korting

15 euro korting op inkt en toner met deze code. Tijdelijke actie!

Gebruik code
Waarde€50 Korting

50 euro korting met deze code. Tijdelijke actie!

Gebruik code
Waarde€100 Korting

100 euro korting met deze code. Tijdelijke actie!

Gebruik code
Waarde€10 Korting

10 euro korting als je je aanmeldt voor de emails!

Aanbieding

De beste Kerstaanbiedingen vind je hier!

Populaire kortingen van Staples

Waarde30% Korting

Tot 30% korting op meerstuksverpakkingen hier!

Gratis levering

Gratis bezorging vanaf €35 excl. BTW!

Top tip

Back to school, bekijk de voordelige collectie!

Top tip

Overzicht computers en accessoires voor scherpe prijzen!

Aanbieding

Bekijk de aanbiedingen met korting hier!

Aanbieding

Dit zijn de eurodeals!

Populair Staples kortingscodes

Korting Eind datum Inwisseling
Gratis bezorging vanaf €35 excl. BTW! Actieve aanbieding 476 keer gebruikt Gebruik de Korting
Overzicht computers en accessoires voor scherpe prijzen! Actieve aanbieding 367 keer gebruikt Gebruik de Korting
Tot 30% korting op meerstuksverpakkingen hier! Actieve aanbieding 88 keer gebruikt Gebruik de Korting
10 euro korting als je je aanmeldt voor de emails! Actieve aanbieding 22 keer gebruikt Gebruik de Korting
50 euro korting met deze code. Tijdelijke actie! 2. mei 2019 16 keer gebruikt Gebruik de Korting

Winkelier info & tips

Staples1

- Assortiment
- Staples Academy
- Staples Advantage
- Staples Kortingscodes & Kortingen
- Staples Account
- Social Media
- Betaalmogelijkheden
- Retourneren

Assortiment
Bij Staples vind je dus alles wat je maar nodig kan hebben voor in en rondom het kantoor, zoals bureaus, stoelen, maar ook printers, papier, schrijfwaren, schoonmaakspullen en spullen voor in de kantine. Zo bieden ze alles voor de particulier die af en toe een nieuwe printer en papier nodig hebt, maar ook voor de VOF met 50 man personeel.

Staples2

Staples Academy
Staples biedt ook online cursussen aan onder de naam “Staples Academy" deze cursussen kunnen heel handig zijn voor als je net begonnen bent als ZZP’er of een groter bedrijf wil starten, maar ook om je kennis op peil te houden en er wat nieuwe dingen op het gebied van zakendoen bij te leren. Staples biedt onder andere cursussen aan op het gebied van promotie, netwerken, lichaamstaal & presentatie en regelgeving. De cursussen van Staples zijn allemaal online te volgen. Je kunt het dus lekker in je eigen tijd doen. Over het algemeen krijg je bij een cursus een e-book toegestuurd en kan je een e-college volgen. Ook kan je je vaardigheden online toetsen en vragen stellen én krijg je uiteindelijk een certificaat wanneer je geslaagd bent.

Staples Advantage
Voor de wat grotere bedrijven (20+ man personeel) heeft Staples 'Staples Advantage'. Zij helpen je met tip en ideeën om je zaak zo goed mogelijk te laten lopen. Plus wat extra dingen, zo kan je extra promotiemateriaal voor je bedrijf bestellen.
Staples3
Staples Kortingscodes & Kortingen
Op onze site vind je vaak kortingscodes en kortingen speciaal voor Staples. Hiermee kan je een aantal procenten korting krijgen op een deel van het assortiment (bijvoorbeeld 25% korting op alle monitoren). Ook vind je bij ons vaak kortingscodes waarmee je leuke extra’s krijgt wanneer je een bepaald product bestelt (bijvoorbeeld een gratis doos printpapier bij een bestelling inkt toners). Verder brengt Staples wekelijks een folder uit, waarin de aanbiedingen voor die week staan. Die variëren van printers tot bureaus, kasten maar ook telefoons, schoonmaakspullen en bijvoorbeeld Cup ‘A Soup voor in de pauze. Ook zet Staples regelmatig acties op de verschillende social media, handig om te volgen dus. Let verder ook op de ‘Superdeal’ op de Staples website. Deze staat bovenaan de pagina en het is steeds een ander product dat die dag extra goedkoop is.

Staples Account
Op de website van Staples kan je een account aanmaken. Hiermee kan je je gegevens opslaan, zodat je deze bij volgende bestellingen niet steeds opnieuw hoeft in te vullen. Verder kan je je met je account aanmelden om de wekelijkse folder via je mail te ontvangen. Zo blijf je op de hoogte van alle kortingen. Tot slot kan je met je account bij Staples ook je vorige bestellingen opslaan, zodat je de volgende keer weer hetzelfde kunt bestellen. Iedereen heeft eens in de zoveel tijd papier, pennen en schoonmaakspullen nodig toch?!

Social Media
Staples is te volgen via meerdere social media accounts. Zo heeft Staples een Facebook en een Twitterpagina. Op beide worden regelmatig nieuwe aanbiedingen en nieuwtjes geplaatst. Best handig om af en toe op te kijken dus. Verder heeft Staples ook een YouTube kanaal, hierop vind je verschillende filmpjes waarin ze nieuwe producten tonen. Zo weet je dus van tevoren al wat je koopt. Ook plaatsen ze er regelmatig filmpjes waarin ze vertellen over hun diensten en waarin je kennis kunt maken met het bedrijf.

Staples4

Betaalmogelijkheden
Bij Staples kan je via alle gebruikelijke manieren uw producten betalen, zoals via VISA, MasterCard en iDeal. De verzendkosten bij Staples bedragen per bestelling €5,00, maar als je een bestelling plaatst van boven de €35,00 exclusief btw (€42,35 inclusief) wordt de bestelling gratis bezorgd.

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat het product wat je gekocht hebt toch niet bevalt. Terugsturen kan dan binnen 14 dagen. Let er wel op dat je het product onbeschadigd en in de originele verpakking terug dient te sturen. De verzendkosten en het aankoopbedrag krijg je dan gewoon teruggestort op uw rekening.

Onlangs Verlopen Staples Coupons

Alle goede kortingen vervallen een keer. Maar wees gerust ze kunnen binnenkort weer terugkomen
10% korting printers bij een bestelling vanaf 399 euro.
GRATIS IP-Camera OP=OP, met deze code!
€15,- korting op uw bestelling met deze code!
10% korting op papierversnipperaars met deze code!
10 euro korting of gratis JBL koptelefoon met deze code!