Waarde9% Korting

9% korting met deze code!

AFFF
Waarde€15 Korting

15€ korting met deze code!

18BC
Waarde50% Korting

Nu 50% korting voor een ingelijste Foto met Passe-Partout!

Waarde33% Korting

33% korting op een muismat met je eigen foto!

Waarde50% Korting

Nu 50% korting op een sterrenhemel!

Gratis levering

Gratis verzending vanaf €49!

Top tip

Nu ook mondmaskers met jouw opdruk!

Waarde€25,9 Korting

25,90 euro korting voor je foto op hout!

€ 32,90 € 7,00

Waarde€25,9 Korting

25,90 euro korting voor je foto op plexi + aluminium!

€ 44,90 € 19,00

Waarde€22 Korting

Slechts 7,90 euro voor je foto op acrylglas!

Top tip

Slechts 9 euro voor je foto op aluminium!

Top tip

Foto op canvas al vanaf 2,80 euro!

Top tip

Nu een fotopuzzel voor minder dan 10 euro!

Populair Bestecanvas kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
15€ korting met deze code! 16. oktober 2020 361 keer gebruikt
Nu ook mondmaskers met jouw opdruk! 16. oktober 2020 137 keer gebruikt
9% korting met deze code! 16. oktober 2020 28 keer gebruikt
Nu 50% korting voor een ingelijste Foto met Passe-Partout! 16. oktober 2020 152 keer gebruikt
Gratis verzending vanaf €49! 16. oktober 2020 312 keer gebruikt

Winkelier info & tips

BCImage1

- Acties
- Producten
- Garanties
- Betalingsmogelijkheden
- Verzending
- Retournering

Acties
De acties op de website van Bestecanvas zijn divers. Zo zijn er vaak kortingscodes te vinden die je nog meer korting bieden bovenop de lage prijzen die Bestecanvas al biedt. De kortingscodes variëren van 15-25%.
Een andere actie die vaak geldig is bij Bestecanvas, is gratis verzending. Soms is dit voor iedereen geldig, maar soms is het ook zo dat je een kortingscode hiervoor benodigd bent. Deze staat altijd voor je klaar op de website van Savoo.
Wat Bestecanvas ook een actie noemt, zijn de lage prijzen die er altijd zijn. Ze wil de goedkoopste zijn binnen Nederland wat betreft het maken en leveren van verschillende soorten doeken. Wanneer je een product ergens anders goedkoper vindt, krijg je 10% korting op je bestelling.
Doordat Bestecanvas geen verouderde producten in de aanbieding kan zetten omdat deze er niet zijn, wordt er regelmatig gebruik gemaakt van andere soorten kortingen. Er zijn vaak acties dat je bij een bestelling van een bepaald bedrag of bij het bestellen van meerdere artikelen fikse korting krijgt.

Producten
Het is bij Bestecanvas mogelijk om verschillende soorten doeken te bestellen. Het gaat hierbij om doeken als: foto’s op canvas, foto’s op aluminium en foto’s achter acrylglas. Maar ook fotoboeken en fotokalenders worden gemaakt bij Bestecanvas. Het laten ontwerpen van deze verschillende soorten doeken en het fotoboek/kalender is eenvoudig en wordt uitgelegd op de website.

BCImage2

Garanties
Bestecanvas garandeert op haar homepage dat de doeken en fotoboeken van de allerhoogste kwaliteit zijn. Dit is volledig mogelijk door de efficiënte manier van werken en produceren van Bestecanvas. De doeken zijn speciaal ontwikkeld voor de HP Latex printtechnologie en zijn hier ook mee gecertificeerd. Door het gebruiken van deze technologie zijn de kleuren van de producten die Bestecanvas aanbiedt prachtig en springen de kleuren er uit. Tevens zijn de doeken krasbestendig!
Daarnaast biedt Bestecanvas de beste prijzen aan. Er is een garantie dat als je een zelfde soort product bij een andere aanbieder goedkoper vindt, 10% korting ontvangt! Bestecanvas biedt dus ook een prima service aan.
Ook heb je de garantie dat Bestecanvas je doeken kant en klaar aflevert. Doeken kunnen meteen worden opgehangen en er is geen montage meer nodig. Dit alles om het voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken.

Betalingsmogelijkheden
Het veilig kunnen betalen is erg belangrijk bij Bestecanvas. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop betaald kan worden. Als eerste is het mogelijk om te betalen per creditcard, in de vorm van: VISA, Mastercard of American Express.
De tweede manier om te betalen is via iDEAL. Met iDEAL kun je via je eigen bank de betaling direct voldoen. Ook hier worden geen extra kosten in rekening gebracht.
De derde manier is om te betalen via PayPal. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.
Tevens is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Klarna. In dit geval ontvang je eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Dit kost wel €1,50 extra. Voor deze betalingsmogelijkheid moet je wel 18 jaar of ouder zijn en in Nederland woonachtig zijn.

BCImage3

Verzending
Binnen Nederland wordt alles vanaf €19,70 gratis verzonden. Als je het verpakt wilt hebben kost het in het geval van een canvas/aluminium/acryl doek €3,90 extra. Bij fotoboeken kost dit iets meer, namelijk €6,90. Klanten die op de eilanden wonen dienen een speciale toeslag te betalen van €19,90.
Verzenden naar België en Luxemburg is ook mogelijk. Verzendkosten bedragen in dat geval €9,90.
De levering binnen Nederland, België en Luxemburg duurt over het algemeen bij een canvasdoek zo’n 4-7 werkdagen. In het geval van een aluminium- of acryldoek duurt het iets langer, nl: 8-10 werkdagen. Hierbij moet het weekend buiten beschouwing gelaten worden. In het geval je een fotoboek of fotokalender hebt besteld, kan het 7-12 werkdagen duren voordat je het product in huis hebt.

Retournering
Het is mogelijk om binnen 7 werkdagen je artikelen retour te sturen indien je niet tevreden bent. Het is hierbij wel belangrijk dat het bestelde artikel geen goederen van persoonlijke aard zijn. Wanneer er dus een foto van je staat op een canvasdoek kun je deze niet retourneren. Bij het retourneren van overige artikelen hoef je niet persé een reden op te geven. Het is belangrijk dat je dit binnen 7 werkdagen doet, anders is het namelijk niet meer mogelijk. Indien je retournering het bedrag van €40 overschrijdt, dien je zelf te betalen voor de verzendkosten. Alles beneden dit bedrag wordt volledig vergoed door Bestecanvas.

BCImage4

Onlangs Verlopen Bestecanvas Coupons

18BCNL10
10% korting met deze code!
AFFSUMMER
15% korting op alle Summer bestsellers met deze code!
20CANVAS
20% korting met deze code!
BCPAPA15
15% korting met deze code!
20CANVAS
20% korting met deze code!