Aanbieding

Bekijk het aanbod met zo'n 10% korting!

Top tip

Lage bezorgkosten!

Top tip

Een mooi boeket vanaf €16,19!

Top tip

Cadeautip: dit kleurrijk boeket voor slechts 19,95!

Populair EuroFlorist kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
Bekijk het aanbod met zo'n 10% korting! 2. augustus 2020 476 keer gebruikt
Lage bezorgkosten! 2. augustus 2020 288 keer gebruikt
Een mooi boeket vanaf €16,19! 2. augustus 2020 207 keer gebruikt
Cadeautip: dit kleurrijk boeket voor slechts 19,95! 2. augustus 2020 51 keer gebruikt

Winkelier info & tips

Euroflorist Logo

- Acties
- Soorten boeketten
- Soorten bloemen
- Het bestelproces
- Verzending
- Betalingswijzen
- Retournering

Acties
Net als vele andere webshops, speelt ook Euroflorist keurig in op nadere evenementen, als het Wereldkampioenschap Voetbal of Moederdag, Vaderdag etc. Tijdens deze speciale evenementen biedt Euroflorist unieke boeketten aan tegen een gereduceerde prijs. Vaak worden deze boeketten dan nog extra goedkoop gemaakt middels een kortingscode. Deze kortingscode zal altijd op de website van Savoo te vinden zijn. Iedere maand biedt Euroflorist de consument een ‘Bloemetje van de maand’ aan. Elke maand is dit een andere boeket of bloem, die tegen een aantrekkelijke prijs gekocht mag worden. Reguliere aanbiedingen wordt door Euroflorist ook aan je aangeboden. Zo worden de zogenaamde ‘Bestsellerbloemen’ op regelmatige basis goedkoper aangeboden. Vanaf €12,50 heb je dan al een prachtig boeket!

Euroflorist Bild2

Soorten boeketten
Euroflorist heeft boeketten voor elke gelegenheid. Zo heb je speciale boeketten voor in de herfst, maar ook bij gelegenheden als een verjaardag, een rouwdienst, bij liefde, als bedankje, als beterschapswens en natuurlijk als verjaardagscadeau, ben je bij Euroflorist op het goede adres Er zijn ook speciale boeketten te koop voor man en vrouw, of voor gezamenlijk, zoals bijvoorbeeld bij een trouwerij.

Euroflorist Bild3

Soorten bloemen
Euroflorist gebruikt verschillende soorten bloemen in haar boeketten. De bloemen die zij gebruikt zijn:
- Anjers
- Calla’s
- Orchideeën
- Dahlia’s
- Gerbera’s
- Hortensia
- Lelies
- Planten
- Rozen
- Zonnebloemen

Het bestelproces
Het bestellen bij Euroflorist is relatief eenvoudig. Wanneer je op de website een geschikt boeket hebt gevonden, druk je op ‘bestel’. Vervolgens kun je kiezen wat voor formaat je boeket moet zijn en kun je eventueel extra accessoires toevoegen. Wanneer je je bestelling klaar hebt, leg je deze in je winkelwagen. Vul op de pagina die op dat moment opent, het adres van de ontvanger op en ook een eventuele kaarttekst. Daarna kun je afrekenen en ben je klaar.

Verzending
Bij Euroflorist is het mogelijk om je bestelling op de dag zelf nog te laten bezorgen. De bestelling moet dan wel voor 14.00 uur geplaatst worden, en het moet geen zondag of een feestdag zijn. Wanneer het wel mogelijk is om op een zondag of feestdag te leveren, zal dit vermeldt worden. De verzendkosten bedragen €7,95.

Euroflorist Bild4

Betalingswijzen
Allereerst is het mogelijk om met een Nederlandse creditcard te betalen. Dit moet wel een creditcard zijn van VISA, American Express of Mastercard. De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Dit geschiedt dan per factuur of bankoverschrijving. Deze factuur ontvang je dan per mail en dit bedrag dient binnen 14 dagen betaald te zijn. PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.

Retournering
Het is niet mogelijk om je planten en/of boeketten te retourneren naar Euroflorist. Dit omdat je planten/boeketten snel kunnen verouderen. Wel heb je een vijf dagen versgarantie. Indien je planten/boeketten na vijf dagen niet meer vers er uit ziet en is, kun je een foto opsturen naar Euroflorist en wordt er naar een passende oplossing gezocht.

Onlangs Verlopen EuroFlorist Coupons

ZOMER2020
10% korting met deze code!
ACTIES12
12% korting met deze code!
OPAOMA
10% korting met deze code!
TDGENNL10
10% korting, ook met deze code!
EF404
10% korting, met deze code!