Waarde40% Korting

40% korting op denim mondkapjes met deze code!

FACE
Waarde20% Korting

20% korting op jeans met deze code!

GS2J
Waarde10% Korting

10% korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief!

Waarde70% Korting

Nu tot 70% korting in de outlet!

Gratis levering

Nu ook gratis avondlevering!

Top tip

Koop modieuze jeans voor dames voor scherpe prijzen!

Top tip

DUURZAAM GEVERFDE JEANS voor scherpe prijzen!

Aanbieding

Bekijk de nieuwe collectie voor scherpe prijzen!

Top tip

14 dagen bedenktijd en gratis retourneren!

Populair G-star kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
40% korting op denim mondkapjes met deze code! 9. april 2021 2 keer gebruikt
20% korting op jeans met deze code! 9. april 2021 2 keer gebruikt
14 dagen bedenktijd en gratis retourneren! 9. april 2021 401 keer gebruikt
10% korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief! 9. april 2021 816 keer gebruikt
Nu tot 70% korting in de outlet! 9. april 2021 48 keer gebruikt

Winkelier info & tips

GStarImage1

- Assortiment
- Collectables
- Kortingen
- Social Media
- Milieu
- G-Star lid worden
- Bestellen
- Retourneren

Assortiment
Dat je bij G-Star kleding kunt vinden weten we allemaal, in de webshop vind je dan ook alle soorten kleding voor mannen & vrouwen. Broeken, jassen, shirts, truien, jurken, rokken, zelfs ondergoed en schoenen kan je er vinden. Maar wist je bijvoorbeeld dat je bij G-Star ook tassen, riemen, petten en zonnebrillen kunt vinden? Het assortiment is dus echt heel breed.

Collectables
Voor de echte G-Star liefhebber is er op de website een aparte pagina met collectables te vinden die je kunt bestellen. Dit zijn de echte G-Star stijl spullen die je in de winkel ook vaak tegenkomt, zoals de stoelen, krukjes of muurplanken, allemaal geheel in stijl. Ook als je een minder grote fan bent, zeker leuk om even naar te kijken.

GStarImage2

Kortingen
Door onze website goed in de gaten te houden blijf je op de hoogte van alle kortingen die op dat moment bij G-Star gelden. Deze vind je gemakkelijk bij ons terug. Verder vind je bij ons vaak kortingscodes, waarmee je bijvoorbeeld je bestelling bij G-Star gratis thuis kunt laten bezorgen, scheelt zo weer een paar euro!

Social Media
G-Star is heel actief op de sociale media. Je kunt ze onder andere volgen via Twitter en Facebook. Maar ze hebben bijvoorbeeld ook een YouTube kanaal en een Instagram account. Het is heel leuk en handig om deze pagina’s af en toe even te bekijken. G-Star plaatst er namelijk regelmatig nieuwtjes op over de lancering van nieuwe producten, maar ook ter informatie. Ook vind je op hun YouTube kanaal vaak filmpjes over hoe de kleding gemaakt wordt en filmpjes over nieuwe kledinglijnen.

GstarImage3

Milieu
G-Star is bezig om met hun kleding meer aandacht te vragen voor het milieu. Zo is er sinds kort de kledinglijn “RAW for the oceans". In deze nieuwe lijn vind je kleding die gemaakt is van plastic afval uit de oceaan. Vervuiling van de oceanen is natuurlijk een enorm probleem en G-Star wilde graag een steentje bijdragen aan de oplossing van dit probleem, daarom deze lijn. Hiervoor moest eerst plastic zwerfafval uit de oceaan worden gehaald, dit hebben ze versnipperd, schoongemaakt en er zijn daarna draden van gemaakt die verwerkt zijn in de kleding. De lijn is gemaakt in samenwerking met Pharrel Williams, beloofd veel goeds toch? Je kunt de hele lijn bekijken op de G-Star site.

G-Star lid worden
Via de G-Star website kan je je aanmelden voor een G-Star membership. Dit is helemaal gratis, maar geeft je wel een hele boel voordelen. Zo krijg je als lid de nieuwsbrief thuisgestuurd, waardoor je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws, ook krijg je als lid als eerste toegang tot de nieuwe collecties en krijg je uitnodigingen voor speciale evenementen in de winkel. Alleen maar voordelen dus.

Bestellen
Bij G-Star kan je betalen via alle gebruikelijke wegen, zoals PayPal, iDeal, MasterCard en Visa, maar ook met AfterPay. Tijdens het bestellen kan je ervoor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen of af te laten leveren in de dichtstbijzijnde winkel, wel zo handig voor als je overdag niet thuis kunt zijn.

GstarDImage4

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat het product wat je bestelt hebt toch niet zo in de smaak valt. Je hebt dan het recht om dit binnen 14 dagen terug te sturen. Zorg er dan wel voor dat alle kaartjes er nog aan zitten en de producten niet beschadigd zijn. Het geld krijg je natuurlijk gewoon teruggestort op je bankrekening.

Onlangs Verlopen G-star Coupons

Nu 2 jeans voor 149 euro!
Bekijk de Black Friday deals met korting!
Nu 2 jeans voor maar 149 euro!
50% korting op alle sale items!
Tot 50% korting in de sale!