Gratis cadeau

Gratis postzegel bij aankoop wenskaart met deze code!

NIEU
Waarde€2,5 Korting

Spaar voor 2,50 euro korting met het spaarprogramma.

Gratis cadeau

Gratis kaart als je 5 kalender momenten invult!

Aanbieding

Bekijk het overzicht van de actuele kortingscodes hier!

Top tip

Kaarten, bloemen en andere verrassingen!

Aanbieding

Koop meer kaarten en krijg korting!

Populair Greetz kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
Gratis postzegel bij aankoop wenskaart met deze code! 22. oktober 2021 117 keer gebruikt
Bekijk het overzicht van de actuele kortingscodes hier! 22. oktober 2021 801 keer gebruikt
Gratis kaart als je 5 kalender momenten invult! 22. oktober 2021 50 keer gebruikt
Kaarten, bloemen en andere verrassingen! 22. oktober 2021 653 keer gebruikt
Spaar voor 2,50 euro korting met het spaarprogramma. 22. oktober 2021 2.334 keer gebruikt

Winkelier info & tips

GreetzLogo

- Acties
- Soorten Kaarten
- Soorten cadeau's
- Merken
- Verzending
- Technische aspecten
- Sociale Media
- Mobiele Applicatie

Acties
Greetz heeft regelmatig nieuwe kortingscodes beschikbaar. Deze kortingscodes variëren van 10 tot 20% korting. Ook biedt Greetz 20% korting aan als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Daarnaast kun je vaak ook andere prijzen winnen bij Greetz. Zo is er al eens een actie geweest om je eigen droomfeest ter waarde van €3000,- te winnen. Het komt ook regelmatig voor dat je de postzegels niet hoeft te betalen, dit kan veel geld schelen.Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je automatisch op de hoogte van al deze informatie. Ook is het aan te raden om regelmatig op deze pagina te kijken om op de hoogte te zijn van alle acties.

Soorten kaarten
Het is bij Greetz mogelijk om verschillende soorten wenskaarten te bestellen en te laten bezorgen. Voor verschillende aangelegenheden zijn er kaarten te vinden. De verschillende soorten zijn: Verjaardag, geboorte, beterschap, condoleance, liefde, huwelijk, bedankt, vakantie, nieuwe woning, samenwonen, zomaar, sorry, sterkte, zwanger, neutraal, succes, nieuwe baan, welkom thuis, op reis, rijbewijs, pensioen, zwemdiploma, communie, vormsel, halloween, carnaval, dierendag, examen, Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Nieuwjaar, 1 April en Suikerfeest. Het is ook mogelijk om je eigen kaarten te maken met een persoonlijk tintje. Op de website van Greetz is het namelijk mogelijk om zelf je teksten en foto’s op een kaart te laten bedrukken. Bij Greetz kun je dus ook nog eens je eigen, originele kaarten maken, die je vervolgens kunt laten verzenden via mail of per post.


GreetzImage2

Je kan er zelf voor kiezen hoe groot de kaarten moeten zijn. De prijzen van de wenskaarten variëren van €2,25 tot €7,95. De goedkoopste, de medium kaarten, zijn reguliere wenskaarten en zijn 16.6 x 12cm groot en verkrijgbaar vanaf €2,25. Daarna volgen de XL kaarten, die vanaf €3,75 per stuk te koop zijn, deze zijn 23 x 16,7cm groot. Vervolgens zijn er de SuperSize kaarten die 33 x 24cm zijn en te koop zijn vanaf €5,75 per stuk. Tot slot zijn er nog de Soundz kaarten. Deze bevatten geluid bij het openen en zijn verkrijgbaar vanaf €7,95 per stuk. Raadpleeg voor de daadwerkelijke prijzen altijd Greetz. Deze kunnen fluctueren.

Soorten cadeau's
Greetz biedt naast wenskaarten ook cadeau’s aan. Het kan hierbij gaan om een bos bloemen maar ook om verschillende soorten bier of zelfs een fruitmand. Het assortiment is groot, en is op de website onderverdeeld in verschillende categorieën. Voor elk moment is er wel een passend cadeau te vinden.

Merken
De merken waar Greetz producten van aanbiedt zijn: Woezel & Pip, Nijntje, Rituals, Merci, Milka, Greetz, BAMBAM en Blond Amsterdam. Ook biedt Greetz verschillende collecties aan van: Paul Frank, Lief!, Sesamstraat, Janneke Brinkman en Doodles.

Verzending
Het verzenden doet Greetz ook voor je. Op de website is het mogelijk om een dag te selecteren waarop de kaart of het cadeau bezorgd moet worden. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor een verjaardag. Bij normale wenskaarten is het niet mogelijk om deze te volgen, tenzij je een Bezorggarantie aanvraagt. Tegen een kleine meerprijs zal je kaart dan door een koerier worden bezorgd en niet door PostNL. Je ontvangt tevens een Track&Trace code en je kan de kaart live volgen. Indien je geen wenskaart laat bezorgen, kan het ook mogelijk zijn dat je cadeau niet door de brievenbus past. In deze situatie wordt het cadeau door een pakketdienst van Packs bezorgd. In alle andere situaties wordt het bezorgd door PostNL. Hier word je bij het bestellen over geïnformeerd. Bij Greetz geldt dat wanneer je voor 22.00 uur besteld het dezelfde dag nog verstuurd wordt.

Technische Aspecten
Met Internet kun je natuurlijk direct naar de website van Greetz. Maar er zijn enkele technische aspecten die je computer moet hebben. De meeste vereisten staan bij het installeren al op je computer. Wanneer de website alsnog niet goed werkt, moet je je pop-upblockers of adblockers tijdelijk blokkeren. Zij kunnen dit probleem aanrichten.Sociale Media
Greetz is actief op zes websites die vallen onder sociale media. Op Twitter deelt Greetz de laatste acties en geeft het bedrijf nieuws rondom Greetz. Prijsvragen worden hier ook op gedeeld. Let daar dus goed op.

Mobiele Applicatie
Greetz heeft ook een eigen mobiele applicatie. Deze applicatie is een webshop waar je ook je eigen kaarten en cadeau’s kunt ontwerpen. In 2011 is deze applicatie door de iPhoneClub uitgeroepen als beste applicatie om je Kerstkaarten mee te versturen. Een jaar later werd de applicatie door de consument beloond met een Thuiswinkel Award voor beste Mobiele Webshop. De applicatie is erg eenvoudig, en dat maakt hem zo fijn. Foto’s kunnen direct uit je filmrol op je wenskaart gezet worden en met een paar vingerbewegingen kun je er nog meer mee doen. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Probeer de app eens uit!

Onlangs Verlopen Greetz Coupons

TONYS
10% korting op Tony Chocolonely met deze code!
2€ korting op het boeket van de maand!
Bekijk de voordelige Vaderdag cadeau's!
Bekijk de voordelige Vaderdag cadeau's!
BLOEMEN
Gratis bezorging van alle bloemen met deze code! LAATSTE DAG.