Waarde8% Korting

8% korting, met deze code!

Gebruik code
Gratis cadeau

Gratis overnachting.

Waarde60% Korting

Bespaar tot 60% voor je hotel in Londen!

Aanbieding

Tot 50% korting - Deal van de dag

Top tip

Bekijk alle aanbiedingen hier!

Aanbieding

Last minute deals! Boek nu snel met tot 25% korting

Populair Hotels.com kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling

Gratis overnachting.

28. maart 2020 134 keer gebruikt

8% korting, met deze code!

28. maart 2020 7 keer gebruikt

Bespaar tot 60% voor je hotel in Londen!

28. maart 2020 22 keer gebruikt

Tot 50% korting - Deal van de dag

28. maart 2020 40 keer gebruikt

Bekijk alle aanbiedingen hier!

28. maart 2020 14 keer gebruikt

Winkelier info & tips

HotelscomLogo

- Acties
- Reserveren
- Betalingswijzen
- Annulering
- Elders goedkoper?
- Makkelijker met de app

Acties
Kortingscodes worden veel aangeboden door Hotels.com, en deze staan altijd op Savoo. De kortingscodes kunnen in de vorm van een percentage korting zijn, maar kan ook een korting zijn in de vorm van een geldbedrag. Variërend van 10% tot 100€ korting! Goedkope last-minute aanbiedingen vind je ook bij Hotels.com. Deze aanbiedingen zijn vaak veel goedkoper dan reguliere hotelboekingen omdat het vaak hotels betreft die op een bepaalde datum nog niet vol zitten. Om deze reden kan Hotels.com desbetreffende hotel stukken goedkoper aanbieden. Hotels.com heeft ook regelmatig speciale acties. Zo kun je wel tot 30% korting krijgen op bepaalde bestemmingen! Deze kortingsperiode noemt Hotels.com de Europa Sale, speciaal voor mensen die door Europa willen reizen. Tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal had Hotels.com ook een speciale aanbieding waarbij je korting kreeg op hotels in grote steden, waar je goed voetbal kon kijken. Ook hier kreeg je fikse korting. Ook binnen Nederland zijn er regelmatig kortingen in bepaalde steden. Zo zijn er wel eens periodes waarin je korting krijgt op één van de steden binnen de ‘Nederlandse favorieten’. Denk hierbij aan steden als Utrecht, Amsterdam en Den Haag.

HotelscomImage1

Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je bovenop de kortingscodes en aanbiedingen die op Savoo staan, ook nog eens exclusieve aanbiedingen en coupons aangeboden door Hotels.com. Schrijf je snel in en bespaar veel geld. Elke dag biedt Hotels.com een nieuwe ‘Deal van de dag’ aan. Dit is een zeer goedkope aanbieding voor iedereen die de website bezoekt. Desbetreffende hotel kan gesitueerd zijn overal in de wereld, wat het extra spannend maakt. Tevens wordt deze deal soms ook nog extra afgeprijsd wanneer je een kortingscode erbij gebruikt! Extra voordeel dus. Nog een andere actie van Hotels.com is, dat wanneer je in totaal tien overnachtingen hebt geboekt, je een elfde overnachting gratis krijgt!

Reserveren
Het reserveren van een hotel is vrij simpel op de website van Hotels.com. Allereerst zoek je een geschikte datum plus hotel, vervolgens druk je op ‘Boeken’ en start je het reserveerproces. Hier dien je je gegevens in te vullen en kun je de betaalmethode selecteren. Het totaalbedrag staat te allen tijde aan de rechterkant van het scherm. Let hier goed op zodat je geen overbodige opties betaalt. Vervolgens druk je op ‘Boek’ en je reservering is aangemaakt. Binnen 2 tot 4 uur ontvang je vervolgens een bevestigingsmail waar de informatie nogmaals duidelijk in staat.


HotelscomImage6

Betalingswijzen
Bij Hotels.com ligt het aan desbetreffende hotel welke mogelijkheden er zijn om te betalen. Éen van de meest gangbare manieren van betalen is het betalen met creditcard. Kaarten van: American Express, Carte Blue, VISA, MasterCard, VISA Electron worden geaccepteerd. De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis. PayPal wordt vaak ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.

HotelscomImage4

Annulering
Het is doorgaans van toepassing dat je op de aankomstdatum voor 16.00 annuleert. Wil je nog zekerder zijn dan is het zelfs aan te raden om dit tot 72 uur vantevoren te doen. Elk hotel heeft zijn eigen specifieke richtlijnen. Als je voor de deadline hebt geannuleerd, betaal je meestal geen annuleringskosten. Na de deadline vaak wel. Bij sommige hotels is het ook mogelijk dat je de reservering niet kunt annuleren of het geld niet terug kunt krijgen.

HotelscomImage5

Elders goedkoper?
Hotels.com heeft de garantie dat wanneer je elders precies dezelfde accommodatie goedkoper vindt, je het verschil in geld terug krijgt. Hotels.com garandeert namelijk dat zij de goedkoopste is in het aanbieden van desbetreffende hotels.

Makkelijker met de app
Hotels.com biedt ook een gratis applicatie aan voor Windows, Apple en Android aan. Met deze applicatie is het eenvoudig om je gewenste kamer te zoeken, bekijken, reserveren en te betalen.

Onlangs Verlopen Hotels.com Coupons

Nu tot 40% korting in de wintersale!
8% korting, ook met deze code!
8% korting met deze code!
8% korting, ook met deze code!
8% korting, met deze code!