Waarde10% Korting

10% korting, ook met deze code!

DMS1
Waarde10% Korting

10% korting, ook met deze code!

10AC
Waarde10% Korting

10% korting, ook met deze code!

KORT
Top tip

Bekijk de "refurbished" producten hier, natuurlijk met korting!

Aanbieding

Bekijk de JBL producten met korting hier!

Aanbieding

Bekijk de producten in de sale met tot 50% korting!

Gratis levering

Gratis verzending op alle items

Aanbieding

Bekijk de producten in de outlet!

Top tip

Retourneren kan altijd nog, tot 30 dagen na aankoop!

Populair JBL kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
10% korting, ook met deze code! 25. juli 2021 59 keer gebruikt
10% korting, ook met deze code! 25. juli 2021
10% korting, ook met deze code! 25. juli 2021
Bekijk de "refurbished" producten hier, natuurlijk met korting! 25. juli 2021 290 keer gebruikt
Bekijk de JBL producten met korting hier! 25. juli 2021 102 keer gebruikt

Winkelier info & tips

JBLImage1

- Acties
- Producten
- Merken
- Het bestelproces
- Verzending
- Betalingswijzen
- Retournering

Acties
JBL biedt vele verschillende soorten audioapparatuur aan. Dit maakt de kans groot dat er altijd wel iets in deze sectie in de aanbieding is, en dat is ook vaak zo. In het verleden zijn er al vele aanbiedingen geweest. Denk aan producten als: drie-weg-luidsprekersystemen en in-ear stereo’s die goedkoper aangeboden worden. Kortingen lopen op tot liefst 20%. Houd Savoo goed in de gaten want ook dergelijke aanbiedingen worden hier getoond.
De verzending bij JBL is volledig gratis, voor iedereen en op elk moment. JBL houdt namelijk niet van verzendkosten en wil het betaalbaar houden voor de klant.
Er zijn regelmatig kortingscodes te vinden om korting te verkrijgen op de website van JBL. Deze kortingscodes kunnen je percentages korting geven die oplopen tot wel 20%. Wel is het vaak zo dat je een minimaal bedrag moet besteden voordat deze codes in werking treden.
Op de website is ook een aparte sectie met aanbiedingen te vinden: de outlet. Op deze pagina vind je producten met hoge kortingen. Kortingen die op deze pagina staan kunnen oplopen tot 70%! Zoek je dus goedkope audioapparatuur, kijk dan even op deze pagina.

JBLImage2

Producten
JBL heeft verschillende categorieën op haar website waaronder verschillende producten vallen. De categorieën zijn:
- Draadloos. Hieronder vallen draagbare en home-luidsprekers.
- Hoofdtelefoon. In-ear en on-ear hoofdtelefoons.
- Home Audio. Hieronder vallen stereo luidsprekers, draadloze apparaten en docks, computerluidsprekers en soundbars/thuisbioscoop systemen.
- In de auto. Hieronder vallen autoluidsprekers, autosubwoofers, versterkers en processoren voor in de auto.
- Verzamelingen. Hieronder vallen aanbiedingen en bestverkochte artikelen etc.
- Outlet. Hieronder vallen allerlei artikelen die sterk afgeprijsd zijn.

JBLImage3

Merken
Alles wat op de website aangeboden wordt is van het huismerk JBL zelf. Alles wordt zelf ontworpen door JBL zelf en vervolgens verkocht. Er zijn geen andere merken te koop op de website van JBL.

JBLImage4

Het bestelproces
Het bestellen bij JBL is vrij eenvoudig. De allereerste stap is het vinden van artikelen die je wilt kopen. Wanneer je een artikel hebt gevonden druk je op ‘Kopen’. Op de pagina die zich nu opent heb je de keuze om verder te gaan met winkelen of af te rekenen. Indien je af wilt rekenen druk je op ‘Bestel nu’. Dan opent er een pagina waar je je persoonlijke gegevens en de gewenste bestelmethode in moet vullen. Vervolgens dien je de gewenste betaalmethode aan te geven en betaal je. Nu is je bestelling klaar en wordt het zo snel mogelijk naar je verzonden!

JBLImage5

Verzending
Het verzenden is geheel gratis bij JBL. Ze houdt niet van verzendkosten dus daar hoef je niet voor te betalen. Je pakket wordt geleverd door UPS en is binnen 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Het is ook mogelijk om op een ander adres te leveren. Je krijgt bij de bestelling een track-code waarmee je je bestelling live overal kunt volgen. Je kunt hierop ook zien of je bestelling het magazijn al heeft verlaten. Zo krijg je een indicatie van wanneer je bestelling geleverd is.

JBLImage6

Betalingswijzen
Kaarten van: American Express, Maestro, VISA en MasterCard worden geaccepteerd door JBL. Wel moet het een Nederlandse betaalkaart betreffen.
De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.
PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.
Het is ook mogelijk om achteraf te betalen bij JBL. Je kunt dan via een online acceptgiro het geld na ontvangst van de goederen overboeken.

JBLImage4

Retournering
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over je artikelen of dat je een foutieve bestelling hebt gemaakt. Dat snapt JBL. Retourneren is daarom mogelijk. Indien je een foutieve bestelling hebt gemaakt en de bestelling is al onderweg, wacht dan even af totdat je het pakket hebt ontvangen. Indien je niet tevreden bent kun je ook retourneren. In dit geval dien je contact op te nemen met de klantenservice van JBL. Hierin dien je de reden van retournering te vermelden en het ordernummer. Het verzoek dient binnen 30 dagen na ontvangst ingediend te zijn. Nadat dit verzoek is goedgekeurd ontvang je een retourlabel. Voor retourneringen tot een bedrag van €40 dienen extra kosten betaald te worden, nl: €7,95. Daarboven is het gratis.
Het is belangrijk dat alle artikelen nog in de originele staat verkeren en geen gebruikerssporen en/of defecten vertonen. Producten kunnen worden geweigerd door JBL en producten met gebruikerssporen worden niet volledig terugbetaald.
Het door JBL terug te betalen bedrag wordt zo snel mogelijk na ontvangst van de geretourneerde goederen teruggestort op je rekening. Mogelijk worden de retourneringskosten van dit bedrag afgetrokken.

Onlangs Verlopen JBL Coupons

Tijdelijk 50% korting op geselecteerde artikelen!
JBLFOOTBALL
Actie: Exclusieve JBL Football cadeau met deze code!
JBLCLIP3RED
Ontvang een gratis JBL Clip 3 met deze code!
JBLCLIP3RED
Ontvang een gratis JBL Clip 3 met deze code!
ACTIESJBL10
10% korting, ook met deze code!