Waarde20% Korting

20% outletkorting met deze code!

LAST
Waarde11% Korting

11% korting op een Yoga S940 laptop met deze code!

OUTL
Waarde10% Korting

10% korting met deze code!

KORT
Waarde10% Korting

10% korting, ook met deze code!

AFFN
Waarde20% Korting

20% onderwijskorting!

Gratis levering

Gratis verzending!

Populair Lenovo kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
20% outletkorting met deze code! 9. juni 2020 2 keer gebruikt
11% korting op een Yoga S940 laptop met deze code! 9. juni 2020
10% korting met deze code! 9. juni 2020
10% korting, ook met deze code! 9. juni 2020
20% onderwijskorting! 9. juni 2020

Winkelier info & tips

LenovoImage1

- Acties
- Producten
- Merken
- Het bestelproces
- Verzending
- Betalingswijzen
- Retournering

Acties
Er is regelmatig uitverkoop bij bepaalde secties op de website van Lenovo. Denk aan tablets en laptops. Deze worden geregeld sterk afgeprijsd met soms korting tot liefst €100,-.

Kortingscodes zijn ook wekelijks te vinden bij Lenovo. Deze kunnen je tot 10% besparen op geselecteerde producten, maar er zijn ook regelmatig kortingscodes die je korting kunnen opleveren op producten naar eigen keuze. Deze kunnen variëren van 10% tot 100€!

Producten
Er zijn diverse categorieën op de website van Lenovo waar verschillende producten onder vallen. De categorieën op de website zijn: Laptops & Ultrabooks, Tablets, Desktops en alles-in-één computers, Werkstations, Servers en opslag, Accessoires.

LenovoImage2

Merken
Alles op de website van Lenovo is van het huismerk zelf: Lenovo. Er worden geen andere merken aangeboden op de website.

Het bestelproces
Het bestellen bij Lenovo is eenvoudig. Allereerst zoek je uit welke producten je wilt hebben. Deze plaats je in je winkelwagen middels de knop ‘Selecteren’. Vaak zul je nog de gewenste opties moeten selecteren voor je product. Wanneer je klaar bent met het bestellen, klik je op ‘Cart’ rechtsbovenin op de pagina. Je volgt vervolgens de vier stappen. Je zult je adres, leveradres, persoonlijke gegevens en je betaalmethode aan moeten geven. Vervolgens dien je te betalen, indien je hebt gekozen voor een directe overboeking.

LenovoImage3

Verzending
Het verzenden bij Lenovo is vaak gratis. Een indicatie van de levertijd wordt altijd getoond bij het bestelproces zelf. Deze variëert namelijk per product.

LenovoImage4

Betalingswijzen
Kaarten van: American Express, Maestro, VISA, MasterCard, Diners Club, JCB en Discover worden geaccepteerd door Lenovo. Het hoeft hierbij niet per se een Nederlandse betaalkaart te betreffen.

De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.

PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.

Betaling per bankoverschrijving is ook mogelijk indien je dit wilt. Je krijgt dan via de mail de bankgegevens van Lenovo. Dit dien je binnen 14 dagen te hebben voldaan. Vervolgens krijg je je bestelling thuis gestuurd.

LenovoImage5

Retournering
Het is mogelijk om een retournering te sturen naar Lenovo. Dit dient te gebeuren binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen. Vantevoren dien je contact op te nemen met de klantenservice van Lenovo. Zij zullen je verder helpen met de retournering in orde te maken. De terugbetaling zal binnen 5 tot 7 werkdagen na ontvangst voltooid zijn.

Onlangs Verlopen Lenovo Coupons

THINKSPRING
36% korting met deze code!
2020SALE
30% korting voor een nieuwe laptop tas met deze code!
GAMINGWEEK
10% korting op diverse laptops met deze code!
WINTERDEALS
15% korting met deze code!
LASTCHANCE
15% korting met deze code!