Gratis levering

Schrijf je hier in voor Nike plus en krijg gratis verzending en meer!

Waarde50% Korting

Tot 50% korting in de End of Season Sale!

Waarde10% Korting

STUDENTEN KRIJGEN 10% KORTING!

Aanbieding

Bekijk de sale producten voor dames!

Aanbieding

Sale op 400+ heren artikelen tot 40%!

Aanbieding

Bekijk de sale producten voor jongens!

Aanbieding

Bekijk de sale producten voor meisjes!

Aanbieding

Bekijk de sale producten voor heren!

Aanbieding

Bekijk de schoenen sale met tot 50% korting!

Aanbieding

Nu tot 50% korting op verschillende stijlen!

Gratis levering

Gratis verzending!

Top tip

Nu ook gerecyclede schoen Nike, gemaakt met recycle canvas!

Waarde€40 Korting

40€ korting op Nike Joyride schoenen!

Populair NIKE kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
Schrijf je hier in voor Nike plus en krijg gratis verzending en meer! 12. september 2021 106 keer gebruikt
Tot 50% korting in de End of Season Sale! 23. september 2021
STUDENTEN KRIJGEN 10% KORTING! 12. september 2021 1.504 keer gebruikt
Bekijk de sale producten voor dames! 12. september 2021 82 keer gebruikt
Sale op 400+ heren artikelen tot 40%! 12. september 2021 155 keer gebruikt

Winkelier info & tips

NikeLogo

- Acties
- Producten
- Verzending
- Retouren
- Sociale Media
- Concurrentie

Acties
Omdat Nike zoveel producten heeft, zijn er vaak opruimingen en andere soorten uitverkoop. Het is aan te raden om deze pagina goed in de gaten te houden. Er zijn regelmatig kortingen tot wel 30% bij deze uitverkopen. Nike heeft ook vaak kortingscodes met hoge kortingen waarbij het niet om uitverkoop gaat. Deze kortingen variëren van 10%-40%! Ook specifieke producten worden regelmatig goedkoper aangeboden door middel van het gebruiken van kortingscodes. Gratis verzending wordt ook regelmatig aangeboden door Nike. Je hebt hiervoor dan wel een code nodig, deze staan altijd op de pagina van Nike, hier op Savoo. Houd deze dus goed in de gaten. Ook wanneer je je inschrijft bij Nike ontvang je exclusieve deals. Deze deals zijn alleen voor leden, dit inschrijven valt te doen op de website van Nike. Je zult dan een nieuwsbrief ontvangen en alle laatste acties.

NikeImage1

Producten
Nike heeft sinds het oprichten veel progressie gemaakt. Waar Nike in het begin zich vooral focuste op sportschoenen voor atleten, is het nu veel gevarieërder. Tegenwoordig biedt Nike o.a. ook normale schoenen, sportkleding, reguliere kleding, tassen, petten, sokken, ballen, handschoenen, horloges en scheenbeschermers aan. De producten van Nike zijn erg gewild en de collecties zijn erg populair. Tegenwoordig lopen veel mensen rond met de Nike Air Max, Nike Free, Nike Flyknit of de Nike Airforce.
Op de website van Nike is het ook mogelijk om producten aan je persoonlijke voorkeur te laten voldoen. Zo kun je bij bijvoorbeeld schoenen kiezen voor welke kleuren je wilt, welke kleur ‘swoosh’ (het logo van Nike) en of je een persoonlijke tekst op je kleren wilt. Zo heb je originele kleren, van een groot sportmerk.

Verzending
De levering van producten wordt bij Nike voldaan binnen 2 werkdagen wanneer je direct hebt betaald middels iDEAL, PayPal of creditcard/pinpas. Aflevertijden voor bestellingen die zijn betaald via een bankoverschrijving, kunnen meer tijd in beslag nemen. Gepersonaliseerde artikelen hebben een langere aflevertijd. Bij gepersonaliseerde schoenen duurt het zo’n 3 tot 4 weken voordat het artikel afgeleverd wordt. Bij andere gepersonaliseerde artikelen duurt het zo’n 1 tot 2 weken.
Bij elke bestelling is het zo dat vanaf €50,- gratis verzonden wordt. Onder de €50,- bedragen de kosten €5,-.

NikeImage2

Retouren
Artikelen retour sturen is ook mogelijk bij Nike, mits deze artikelen binnen 30 dagen na de verzenddatum geretourneerd zijn. Er zijn regelmatig codes om het retour sturen gratis maken. Het is handig om te weten dat je dit via de website van Nike de retournering moet regelen. Daar moet je eerst inloggen en bij je bestelgeschiedenis, de artikelen selecteren die je wilt retourneren. Dan krijg je per post of e-mail een retourneringslabel. Je kan deze ook zelf afdrukken. Vervolgens ontvang je een bevestiging per e-mail en kun je je pakket in orde maken en versturen met de bijbehorende retourneringslabel. Wanneer je je bestelling al had betaald, worden de kosten van het retouren verrekend met de artikelen die retour gestuurd zijn. Dit bedrag ontvang je binnen 5 á 6 dagen op je rekening.

Sociale Media
Nike heeft vele sociale media accounts. Zo heeft Nike op Twitter en Facebook alleen al meer dan één account. Er is een Nederlands voetbalaccount, er is een Nederlands hardloopaccount, maar er zijn ook veel Engelse Twitter en Facebook accounts van Nike. Zo is er een algemeen Nike account en een sportkleding account, maar zijn er ook Twitter accounts die alle atleten van Nike bijhouden. Op de Nederlandse accounts worden veelal de laatste acties, de nieuwste producten en korte filmpjes getoond over de verschillende atleten van Nike. Op deze Twitter en Facebook accounts wordt ook veel interactie onderhouden met de volgers, zo kun je er altijd terecht met een vraag of suggestie.

NikeImage4

Maar Nike gaat verder. Ze heeft zelf ook een eigen social media platform gebouwd in de vorm van Nike+. Meer dan zes miljoen mensen gebruiken dit platform en op dit platform kun je o.a. je activiteiten volgen via GPS, je dag beschrijven, je persoonlijke doelen formuleren, tegen vrienden sporten en al je succes delen. Met de Nike + Running applicatie, de Nike+ SportWatch en de Nike Fuelband kun je jezelf motiveren om nog meer te gaan sporten. Alle data wordt bij deze tools bijgehouden zodat je jezelf nog beter kunt onwikkelen, je doelen kunt behalen en je vrienden kunt laten zien hoe goed je hebt getraind. Vooral op dit gebied onderscheidt Nike zich van de concurrentie. Het is niet voor niets dat Nike de concurrentie stappen voor is.

Concurrentie
Nike is de grootste in haar markt, maar ze ondervindt wel concurrentie van andere merken. Adidas is de grootste concurrent van Nike. De concurrentie is groter geworden sinds Adidas Reebok heeft ingelijfd als dochteronderneming. Andere concurrenten zijn ASICS, Puma en Fila. Omdat Nike meerdere markten aan het verkennen is, en deels al heeft verkend, komt er steeds meer concurrentie bij voor Nike. Op het vlak van Nike+ is vooral RunKeeper een grote concurrent. RunKeeper doet bijna hetzelfde als Nike+, het bijhouden van activiteiten en deze delen met vrienden. Het verschil dat Nike in deze maakt is dat Nike+ een service aanbiedt zonder smartphone, de SportWatch. Met deze horloge heb je automatisch GPS en worden je activiteiten bijgehouden, waar je bij RunKeeper persé een smartphone nodig hebt. Dit scheelt weer extra gewicht om mee te nemen tijdens het sporten!

Onlangs Verlopen NIKE Coupons

Nu tot 50% korting in de sale!
SUMMER21
30% korting op alles met deze code!
Nu tot 50% korting in de seizoenssale!
MAY21
Extra korting voor members met deze code!
MARCH21
20% extra korting in de sale met deze code!