Pabo Kortingen - Juli 2019

Actieve kortingen voor Pabo

Top Kortingen van Pabo

Waarde25% Korting

25% korting op damesmode en accessoires, met deze code!

Gebruik code
Waarde15% Korting

15% korting op toys, met deze code!

Gebruik code
Waarde15% Korting

15% korting op alles, met deze code!

Gebruik code
Waarde10% Korting

10% korting op alles, met deze code!

Gebruik code
Waarde40% Korting

40% korting op Toyjoy, met deze code!

Gebruik code
Waarde40% Korting

Tot 40% korting, met deze code!

Gebruik code
Waarde€5 Korting

Krijg 5 euro korting met deze code!

Gebruik code
Waarde€5 Korting

Krijg 5 euro korting als je je registreert voor de nieuwsbrief!

Populaire kortingen van Pabo

Waarde25% Korting

25% korting op toys, met deze code!

Gebruik code
Aanbieding

Tot 70% korting in de sale!

Populair Pabo kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
Tot 70% korting in de sale! 25. juni 2019 21 keer gebruikt Gebruik de Korting
Krijg 5 euro korting als je je registreert voor de nieuwsbrief! 25. juni 2019 16 keer gebruikt Gebruik de Korting
10% korting op alles, met deze code! 25. juni 2019 14 keer gebruikt Gebruik de Korting
15% korting op toys, met deze code! 25. juni 2019 1 keer gebruikt Gebruik de Korting
40% korting op Toyjoy, met deze code! 25. juni 2019 1 keer gebruikt Gebruik de Korting

Winkelier info & tips

PaboImage4

- Artikelen
- Kortingen
- Viva
- Magazine
- Cadeau doen
- Betalen
- Retourneren

Artikelen
Pabo heeft een uitgebreide catalogus met meer dan 30.000 artikelen, dus alles wat u nodig heeft voor een intieme avond met uw partner! In de catalogus kunt u alles vinden van dekbedovertrekken tot lingerie en van badmode tot leuke gadgets. De catalogus is handig ingedeeld, zodat u snel via tabbladen kunt vinden wat u zoekt. Bijvoorbeeld: lingerie, mode, toys, beach en fetisj world. Deze tabbladen zijn dan ook weer onderverdeeld om het online shoppen voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

PaboImage1

Kortingen
Door onze site in de gaten te houden blijft u altijd op de hoogte van nieuwe kortingen die u op de producten van Pabo kunt krijgen. Op onze website vindt u vaak kortingscodes waarmee u een bepaald aantal procenten (bijvoorbeeld 15%) korting kunt krijgen op de gehele collectie. Verder hebben we ook vaak kortingscodes waarmee u korting krijgt wanneer u boven een bepaald bedrag een bestelling plaatst bij Pabo. De kortingen van deze codes zijn meest wat hoger en daarom zeker de moeite waard om naar te kijken, wanneer u een grotere bestelling heeft. Daarnaast vindt u hier ook vaak codes waarmee u gratis leuke spulletjes (bijvoorbeeld een halsketting, intieme gadget of een verwenpakket) krijgt bij uw bestelling. En tot slot hebben we meestal kortingscodes waarmee u uw bestelling gratis kunt verzenden! Het is dus altijd de moeite waard om onze site in de gaten te houden. Pabo heeft bij ons zelfs 5 van de 5 sterren gekregen. Deze waardering is gebaseerd op de kwaliteit van de deals die u bij Pabo kunt krijgen en op feedback van gebruikers. 5 Sterren is dus een echte aanrader!

Viva
Op zoek naar ideetjes? Pabo heeft een samenwerking met het vrouwenblad Viva. Lezeressen van dit blad konden aangeven wat hun favoriete Pabo producten waren en hebben zo, om u te helpen in uw keuze, een mooi assortiment samengesteld. In de catalogus van Pabo komt u producten tegen met het logo van Viva erop. Dit zijn de producten die door de lezeressen van het blad als hun favorieten hebben bestempeld. Op de Viva site vindt u een tabblad Viva18+, daaronder vindt u nog gemakkelijker de producten die door de lezeressen zijn uitgekozen. Er staat een top 10 van producten, maar u kunt er ook de gehele lijst favoriete producten vinden.

Magazine
Naast de catalogus heeft pabo ook een deel van de site ingericht als online magazine. Op www.pabo.nl/magazine worden regelmatig nieuwe artikelen geplaatst over o.a. nieuwe producten die uitkomen, leuke onderzoeken die gedaan zijn en erotisch nieuws. Wanneer u de site regelmatig bezoekt, blijft u op die manier op de hoogte van al het erotische nieuws, maar ook van handige weetjes.
U kunt zich, als u hierin interesse heeft, ook aanmelden voor de nieuwsbrief en zo automatisch op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Pabo. Wanneer u dit doet, krijgt u zelfs €5,- korting op uw eerstvolgende bestelling. De nieuwsbrief krijgt u om de zoveel tijd in uw mailbox en deze verschaft u alle informatie over nieuwe producten, kortingsacties en aanbiedingen. Pabo heeft zelfs nog een eigen twitter- en facebookpagina, waarop regelmatig nieuwtjes worden gepost.

PaboImage2

Cadeau doen
Weet je even geen raad? Dan is misschien de Verleidingsbon een goed idee. Deze pre-paid cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de vorm van 10€, 25€ of 50€.

Betalen
Betalen kan via alle gebruikelijke manieren, VISA, Mastercard, Paypal, iDeal, overschrijving, etc. of de prepaid Verleidingsbon, die kan je cadeau kan doen. Alle betalingen vinden plaats op een beveiligde pagina, waardoor uw betalingsgegevens altijd beschermd zijn. De verzendkosten bedragen slechts € 2,95 per bestelling en wanneer u iets bestelt wordt het uiteraard altijd discreet geleverd.

Retourneren
Pabo staat voor betaalbare producten van goede kwaliteit. Toch kan het natuurlijk weleens voorkomen dat een product kapot aankomt of dat het product niet in de goede maat is. Bij Pabo kunt u uw bestelling daarom binnen 14 dagen gratis terugsturen. U krijgt dan het aankoopbedrag ook gewoon weer terug op uw rekening. Houdt er wel rekening mee dat Pabo, om hygiënische redenen niet alles terug kan nemen. Zo kunt u slips, kousen en intieme speeltjes niet terugsturen. Ook mag de verzegeling op dvd’s en elektronische apparatuur niet verbroken worden, wanneer u van plan bent het product terug te sturen. Pabo kan een product met een verbroken verzegeling helaas niet terugnemen.

PaboImage3

Onlangs Verlopen Pabo Coupons

15% korting op kleding en lingerie, met deze code!
15% korting voor nieuwe klanten, met deze code!
10 euro korting op lingerie en mode, met deze code!
25% korting op lingerie en mode, met deze code!
30% korting, met deze code!