Waarde20% Korting

20% korting met deze code!

AIRP
Waarde15% Korting

Nu tot 15% zomer korting!

Top tip

Huur een electrische auto voor 469 euro per maand!

Populair Sixt kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
20% korting met deze code! 22. september 2021 201 keer gebruikt
Nu tot 15% zomer korting! 22. september 2021 87 keer gebruikt
Huur een electrische auto voor 469 euro per maand! 22. september 2021 5 keer gebruikt

Winkelier info & tips

SixtImage1

- Acties
- Diensten
- Reserveren
- Betalingswijzen
- Annulatie & Wijzigingen

Acties
Wanneer je bijvoorbeeld een zorgmedewerker, leraar of schoolmedewerker bent, kun je ook nog eens korting krijgen. Er zijn namelijk specifieke kortingen beschikbaar voor wanneer je een bepaald beroep beheerst.
Bij Sixt vind je regelmatig aanbiedingen die je veel voordeel opleveren. Zo zijn er geregeld kortingscodes die je bijvoorbeeld 10% bieden op autoverhuur in een specifiek land in de wereld.

SixtImage2

Diensten
Zoals eerder vermeldt, doet Sixt aan het verhuren van auto’s. Er zijn diverse soorten auto’s die gehuurd kunnen worden. Denk aan auto’s als een Fiat Panda, Citroen C1 tot aan een BMW 4 serie. In iedere prijsklasse is er wel iets te vinden. De prijzen variëren van 17,49 tot 81,60 per dag.

Reserveren

Het reserveren bij Sixt is vrij eenvoudig. Allereerst zoek je de auto op die je graag wilt huren. Vervolgens druk je op ‘Boeken’, en begint het reserveerproces. Allereerst dien je in te vullen waar en wanneer je de auto wilt ophalen en terugbrengen. Vervolgens wordt de prijs uitgerekend en kun je additionele opties toevoegen aan de auto. Aan het einde van dit proces dien je te betalen.

SixtImage3
Betalingswijzen
Kaarten van: American Express, Maestro, VISA en MasterCard worden geaccepteerd door Sixt.

De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.

PayPal wordt ook geaccepteerd door Sixt. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.

SixtImage4

Annulatie & Wijzigingen
Voor het aanbrengen van een wijziging of eventueel een annulering, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Sixt. Via de website is dit niet mogelijk.

Het telefoonnummer van Sixt is: +31 (0) 23 - 5 69 86 56

Terug naar boven …

Onlangs Verlopen Sixt Coupons

Vraag de sixt card aan en krijg 10% - 20% korting!
Nu 10% korting op electrische auto's!
Tot 20% vroegboek korting!
Langetermijn huur met korting.
Luchthaven weekend deal: -50%!