Top tip

Bekijk de vele deals hier!

Populair Weightwatchers kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
Bekijk de vele deals hier! 30. oktober 2020 56 keer gebruikt

Winkelier info & tips

WWImage1

- Acties
- Het programma
- Inhoud website
- Het bestelproces
- Betalingswijzen
- Annulering

Acties
Weightwatchers biedt een programma op haar website aan waarmee je snel kunt afvallen. Op dit programma kun je flink besparen middels aanbiedingen die regelmatig aangeboden worden. Deze aanbiedingen zullen op de website van Savoo komen te staan. Wil je dus afvallen, wacht dan een dergelijke aanbieding af, want dit kan je wel tot €29,95 besparen!
Bij Weightwatchers zijn ook regelmatig kortingscodes waarmee je een maand lang gratis kunt afvallen met het programma. Een maand lang krijg je dan je voedingsschema en alle tips gratis aangeleverd, evenals alle andere bijkomstige onderdelen van het programma van Weightwatchers.

WWImage2

Het programma
Weightwatchers biedt op haar website een programma aan om snel je gewenste gewicht te bereiken. Elk programma is afgestemd op de menselijke aard want zij denken dat dit de beste manier is om op je droomgewicht te komen. Het programma werkt door middel van een Pro Points plan wat je helpt af te vallen.
Met het programma van Weightwatchers wordt afvallen volgens hen gemakkelijk gemaakt. Alle hulpmiddelen worden je aangereikt en je krijgt van het programma van Weightwatchers een zetje in de rug. Met het programma van Weightwatchers ontvang je honderden gezonde recepten en voedingsmiddelen. Bij Weightwatchers zijn er geen verplichtingen. Je blijft eten waar je van houdt en je leert gezonde strategieën ontdekken. Voor een volledige uitleg van het programma dat Weightwatchers aanbiedt kun je de website raadplegen.

WWImage3

Inhoud website
Op de website van Weightwatchers vind je ten eerste informatie over hoe het programma van Weightwatchers werkt. Het Pro Points systeem wordt er uitgelegd en je kunt gelijk aan de slag gaan.
Ook vind je op de website gezonde voeding en honderden recepten. Er staan ook tips voor het slim inkopen van voedingsmiddelen. Zo ben je altijd gezond bezig en indien je geen inspiratie meer hebt krijg je hier hulp bij.
Op de website vind je ook een pagina waar je tips krijgt over hoe je gezond en fit blijft. Er staan op deze pagina diverse workouts
Tevens vind je diverse succesverhalen op de website van Weightwatchers. Hier lees je hoe volgers van het programma het hebben ervaren en hoe ze zijn veranderd door het programma.

WWImage4

Het bestelproces
Wanneer je je in wilt schrijven voor een programma of cursus van Weightwatchers hoef je niet veel stappen te voltooien. Allereerst dien je een geschikte programma of cursus te zoeken en selecteren. Vervolgens vraagt Weightwatchers je om je gezondheidsprofiel. Hierin wordt gevraagd naar gewicht, lengte, geslacht etc. Ook wordt er gevraagd of je een erkende eetstoornis hebt als anorexia of boulimia nervosa. Vervolgens druk je op ‘Volgende’. Nu opent er zich een pagina waarbij je je betaalgegevens kunt opgeven.

WWImage5

Betalingswijzen
Je kunt bij Weightwatchers alleen per drie maanden betalen. Dit heet het zogenaamde ‘Drie Maanden Spaarplan’. Dit wordt automatisch afgeschreven wanneer je je bankrekening hebt opgegeven. Je kan er ook voor kiezen om telkens een factuur te ontvangen.
Bij Weightwatchers kun je met creditcard betalen. De kaarten die hieronder vallen en geaccepteerd worden zijn: VISA, Mastercard, American Express.
PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.
Door sommige verzekeraars wordt het programma van Weightwatchers vergoed. Vraag hiernaar bij je verzekeraar.

WWImage6

Annulering
Het is mogelijk om je abonnement op te zeggen bij Weightwatchers. Je moet hiervoor tijdig voor de eerstkomende factureringsdatum een opzeggingsverzoek indienen. Dit zodat het proces niet wordt gecontinueerde na deze facturering. Dit zou alleen maar extra kosten in rekening brengen. Het kan mogelijk zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Onlangs Verlopen Weightwatchers Coupons

Start voor €0!
Flash Sale: 40% korting!
Flash Sale: 40% korting!
Flash Sale: 40% korting!
Tijdelijk 40% korting!