Zavvi Kortingscodes - Augustus 2019

Actieve kortingen voor Zavvi

Top Kortingen van Zavvi

Waarde10% Korting

10% korting op je eerste bestelling met deze code.

Gebruik code
Gratis levering

Gratis verzending met deze code!

Gebruik code

Populaire kortingen van Zavvi

Gratis levering

Gratis verzending!

Aanbieding

Gratis retourneren als je betaald met Paypal!

Aanbieding

Nu 2 T-shirts voor 28 euro!

Aanbieding

Tot wel 60% korting in de uitverkoop!

Aanbieding

2 stuks 4K blue rays voor 32 euro!

Aanbieding

Bekijk de dagaanbiedingen hier met scherpe prijzen!

Aanbieding

Beste deals van de week.

Populair Zavvi kortingscodes

Korting Laatst aangevinkt Inwisseling
10% korting op je eerste bestelling met deze code. 12. augustus 2019 21 keer gebruikt Gebruik de Korting
Gratis verzending! 12. augustus 2019 15 keer gebruikt Gebruik de Korting
Tot wel 60% korting in de uitverkoop! 12. augustus 2019 13 keer gebruikt Gebruik de Korting
Nu 2 T-shirts voor 28 euro! 12. augustus 2019 4 keer gebruikt Gebruik de Korting
Gratis retourneren als je betaald met Paypal! 12. augustus 2019 3 keer gebruikt Gebruik de Korting

Winkelier info & tips

ZavviImage1

- Acties
- Producten
- Merken
- Het bestelproces
- Betalingswijzen
- Retournering

Acties
Bij de ‘aanbieding carrousel’ van Zavvi vind je geregeld artikelen die wel tot 80% zijn afgeprijsd! Dit maakt het doen van inkopen op de site nog goedkoper dan dat het al is.
Zavvi is niet spaarzaam met het weggeven van kortingscodes. Wekelijks zijn er vele codes die je tientallen procent korting kunnen bieden. Kleding, games, dvd’s en andere entertainment worden dus stukken goedkoper dankzij deze kortingscodes. Ook worden er kortingscodes weggegeven waarbij je een bedrag aan korting kunt krijgen. Vaak is een minimale besteding van bv. €50 wel een vereiste.
Dagelijks is er een nieuwe ‘deal van de dag’ te vinden bij Zavvi. Deze is extra aantrekkelijk gemaakt voor de trouwe bezoekers van de website. Kortingscodes werken ook op deze ‘deal van de dag’. Nog meer voordeel dus!
Het komt ook geregeld voor dat je een gratis game krijgt bij de aankoop van een spelcomputer als een Playstation of een Xbox. Houd Savoo goed in de gaten. Ook dit komt op de website te staan.

ZavviImage2

Producten
Zoals eerder vermeld, is er op de website van Zavvi veel te vinden. Producten die worden aangeboden zijn:
- Games. Voor de Playstation 3 & 4, Xbox360 & One, PC en PS Vita. - Blu-Ray films.
- Steelbooks.
- DVD’s.
- Kleding, als: overhemden, t-shirts, schoenen, ondergoed, broeken.
- Sportkleding.
- Technologie, als: batterijen, koptelefoons, audioapparatuur.
- Speelgoed.
- Cadeautjes.

ZavviImage3

Merken
Omdat het assortiment zo breed is, zijn er verschillende merken te vinden. Bij games zijn er merken als Sony, Konami, Ubisoft en FIFA. Maar bij kleding worden merken als Bjorn Borg, Bench, Ecko, Everlast, Jack & Jones, Ringspun, Soul Star, 55 Soul en Crosshatch aangeboden. Bij technologie zijn Philips en LG de meest voorkomende merken en bij speelgoed is dit Lego. Kijk voor een volledige overzicht van de merken op de website van Zavvi.

ZavviImage4

Het bestelproces
Het bestellen bij Zavvi is vrij eenvoudig. Onder elk product staat een optie ‘Kopen’. Wanneer je een geschikt product hebt gevonden dat je wilt kopen klik je op deze knop. Er verschijnt meteen een pop-up waarin wordt gevraagd of je verder wilt winkelen of dat je wilt betalen. Indien je verder wilt winkelen klik je op ‘verder winkelen’ en wanneer je wilt betalen klik je op ‘bekijk winkelwagen’.
Op de pagina die nu opent zul je op de optie ‘Naar betalen’ kunnen klikken. Je dient eerst jezelf aan te melden op de website alvorens je kunt betalen. Wanneer je dit hebt gedaan moet je je persoonlijke gegevens in vullen en kun je betalen. Vervolgens word je pakket verzonden indien je hiervoor gekozen hebt!

ZavviImage5

Betalingswijzen
Kaarten van: American Express, Maestro, VISA, MasterCard worden geaccepteerd door Zavvi. Wel moet het een Nederlandse betaalkaart betreffen.
De tweede mogelijkheid is om met iDEAL te betalen. Met deze vertrouwde en veilige manier kun je makkelijk online je aankopen betalen. Je kunt direct betalen met iDEAL en je hoeft nergens op te wachten. Je moet alleen je bank weten en het is mogelijk dat je je e-reader nodig hebt. Deze dienst is overigens volledig gratis.
PayPal wordt ook geaccepteerd. PayPal is een online betaalsysteem die gelinkt staat aan je bankrekening. Het is een soort intermediair tussen personen en bank.
Ook is het mogelijk om te betalen met AliPay en Sepa incasso.

Retournering
Je kan een artikel retourneren naar Zavvi wanneer je er niet tevreden over bent. Er is wel een restrictie: het artikel moet nog in perfecte staat verkeren en mag geen gebruikerssporen bevatten. Ook moet hij ongeopend zijn! Je moet het artikel binnen 14 dagen na ontvangst hebben geretourneerd aan Zavvi. Stop tevens een papier bij je retournering in met daarop: het ordernummer, autorisatienummer, voorkeur voor terugbetaling of vervanging en tot in detail de reden voor de retourzending.
Het is belangrijk dat je altijd vraagt om een verzendbevestiging wanneer je het artikel retourneert. Dit zodat je een bewijs hebt dat je het artikel hebt geretourneerd.
De terugbetaling vindt plaats nadat het artikel door Zavvi is ontvangen. Houd er rekening mee dat het wel zo’n 10 tot 15 werkdagen kan duren voordat je het geld retour hebt ontvangen.


Onlangs Verlopen Zavvi Coupons

20% korting op videogame itens met deze code.
20% korting op woonaccessoires met deze code.
40% korting op back to the future t-shirts met deze code.
Gratis verzending voor kleding met deze code!
Gratis verzending voor kleding met deze code!